Home

Agenda

Samenkomst
zo 22 okt 2017 - 10:00 uur
Spreker: Astrid Feddes
Samenkomst
zo 29 okt 2017 - 10:00 uur
Spreker: Esther Brouwer
Samenkomst
zo 5 nov 2017 - 10:00 uur
Spreker:
CGT 1
di 7 nov 2017 - 19:30 uur
Connect Groepleiders Training 1
Samenkomst
zo 12 nov 2017 - 10:00 uur
Spreker: Daniel Renger
CGT 2
di 14 nov 2017 - 19:30 uur
Connect Groepleiders Training 2

Even voorstellen...

Wij zijn een enthousiaste en open familiekerk en heten je van harte welkom!
We willen je graag ontmoeten. Je bent kostbaar en je hebt een bestemming. God heeft een plan voor jouw leven!

Mocht je je thuisvoelen bij ons, dan willen we je graag helpen om je bestemming te vinden. Ook kun je met jouw unieke gaven en talenten anderen helpen hun bestemming te vinden. God wil jou gebruiken om Zijn Koninkrijk hier op aarde te bouwen.

Op deze site vind je veel informatie, maar mocht je niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-12586334

Meer dan overwinnaars door Hem! (Rm 8:37-39)

benvanmierlo.jpg

Romeinen 8:37-39 (Herziene Statenvertaling)
37 Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem Die ons heeft liefgehad.
38 Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch krachten, noch tegenwoordige, noch toekomstige dingen,
39 noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

Wanneer Paulus zegt 'in dit alles' bedoelt hij verdrukking, benauwdheid, vervolging, honger, naaktheid, gevaar of zwaard.
Overwinnaar zijn betekent blijkbaar niet dat er geen problemen zijn of moeilijke omstandigheden. Het verschil zit in je geloof in Hem. Door Hem zijn wij meer dan overwinnaars. Hij heeft ons lief en heeft ons bij de Vader gebracht. Als kinderen van God zijn we één met Hem. Niets kan ons meer scheiden van zijn liefde. Niemand kan ons roven uit zijn Hand.

Er worden extreme dingen genoemd: dood en leven, engelen, overheden, krachten, heden en toekomst, hoogte, diepte, wie dan ook. Maar de genade van Jezus is overvloedig en meer dan voldoende geweest om ons te behouden en te bewaren. Hij geeft ons de kracht om dwars door alles heen te gaan en te overwinnen.

Paulus was ervan overtuigd en wij mogen ervan overtuigd zijn. Eeuwig leven is een zekerheid. We zijn gekocht en betaald met het kostbare bloed van Jezus Christus. We zijn geliefde kinderen van de Vader. We zijn verzegeld met de Heilige Geest en niets of niemand kan die zegel verbreken.

Nieuw?

MP3-preken