Online gaan de samenkomsten door...

We leven in een bijzondere tijd. Misschien heb je veel vragen of zit je met angst? De negatieve berichten maken je down. Veel gaat anders, maar God is Dezelfde, gisteren, vandaag en voor altijd. Jezus heeft de grootste vijand, de dood, overwonnen. Vlak voor Zijn dood was Hij heel bang, maar Hij overwon die angst in gebed bij Zijn Vader. Hij ontving kracht om boven de situatie te staan. We hebben ervoor gekozen om te delen in Zijn overwinning. We laten geen angst toe, maar leven uit geloof. God is voor ons. God is voor jou. Breng alles bij God en laat Hem toe in je leven.

De Bazuin familiekerk gaat in deze tijd door. We zijn tenslotte een geestelijke familie, voor altijd verbonden met Hem en met elkaar in Christus. Daar komt niets en niemand tussen. We doen het even op een andere manier via online samenkomsten en trainingen, (video)bellen, chatten, persoonlijk bezoek en samen zijn, enz. Maar het doel is hetzelfde. We willen er ook voor jou zijn.

De online samenkomsten zijn voorlopig alleen te volgen via een verkregen link. Mocht je deel uit (willen) maken van De Bazuin familiekerk en de online samenkomst willen volgen, dan kun je via het contact formulier hiertoe een verzoek indienen. Geef bij Overige opmerkingen/vragen aan dat je geïnteresseerd bent in de online samenkomsten.

Via het contactformulier kun je ook aangeven dat je graag wilt dat iemand contact met je opneemt, dat je verlangt dat iemand voor je bidt of dat je gewoon even met iemand wilt praten. Je kunt ook het secretariaat bellen (zie telefoonnummer in zwarte balk onderaan deze pagina).

We bidden je Gods vrede, genade, liefde en bescherming toe.

De Bazuin familiekerk

28-04-2020